Tervetuloa Universumiin! - Asunto Oy Universumturku

Tervetuloa Universumiin!

Kahden talon asunto-osakeyhtiö omalla tontilla Turun ydinkeskustassa kattaa 56 erikokoista, ainutlaatuista kotia.

Halusimme luoda modernin laatuasumisen puitteet sille, mikä asumisessa on tärkeintä: kodikkuus, turvallisuus, hetket läheisten kanssa. Jotta Universum-kodissa voisi elää kuin omassa keitaassa keskellä kaupunkia, kodit yksilöidään asukkaan valitsemalla sisustuskonseptilla. Taloyhtiöön kuuluu mm. saunatilat, talopesula, pakettiautomaatti, autonpesupaikka ja piazzahenkinen sisäpiha.

Kodit ovat valmistuneet elokuussa 2022, mutta työmme ei siihen päättynyt. Varmistamme Universum-asukkaiden viihtymisen ja sujuvan asumisen myös muuton jälkeen.

Koe Turku avainpaikalta

Universum sijaitsee osoitteessa Nahkurinkatu 6. Kauppatorin palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja jokirannan ravintolat ja kahvilat ovat kävelymatkan päässä. Aurajoen rannoilta avautuvat pitkät ulkoilureitit niin joen ylä- kuin alajuoksulle.

Kuva palveluista

Palvelut ja varustelu

Universumin yleiset tilat ovat laadukkaasti ja tyylikkäästi varustellut. Taloyhtiössä on pyykkitilat kuivaushuoneineen sekä sauna. Molemmissa taloissa turvakameroin varustettuun autohalliin pääsee sujuvasti hissillä. Hallissa on pesupaikka, jossa autonpesu käy mukavasti myös talvella. Autohallissa on myös mahdollisuus omaan sähköauton latauspisteeseen. Porrashuoneessa kulkijaa turvaavat liiketunnistimilla toimivat valot. Sähköinen infotaulu kertoo sään ja tiedotteet.

Kodeissa on Mielen integroidut kodinkoneet, langaton internet ja kameralla varustettu ovipuhelin. Huoneistokohtainen viilennys pitää asunnon mukavan raikkaana. Asuntojen kaikissa tiloissa on lattialämmitys. Parvekkeilla, keittiöissä ja kylpyhuoneissa on himmennettävä valaistus, joka saa kodinsisustuksen hehkumaan.

Piazza

Viihtyisä parveke on aamukahvin, kirjamaratonin ja jälleennäkemisten tyyssija. Parvekkeiden lattia on viehättävää puulaudoitusta, ja suurimmassa osassa parvekkeita on täyskorkeat avattavat lasitukset. Suurimmista asunnoista löytyvillä sähköisillä screen-kaihtimilla valitset kotiisi optimaalisen luonnonvalon. Parvekkeen kattoon upotettujen led-valojen pehmeässä tunnelmassa voit katsella laskevaa aurinkoa ja aamulla ihastella uuden nousua.

Universumissa voi nauttia puistomaisesta tunnelmasta omalla pihalla. Piazzahenkisen sisäpihan istutukset ja pylväsvalaistus huokuvat Etelä-Euroopan tunnelmaa. Ympäröivät talot rauhoittavat alueen ääniltä ja katseilta. Leikkipaikalla, pergolalla ja riippumatolla varustettu sisäpiha onkin koko perheen keidas, jonka esteettömillä oleskelutiloilla on miellyttävää ulkoilla. Universumissa on pesupaikat polkupyörille ja myös lemmikkien tassuille.