Kolme sisustuskonseptia - Asunto Oy Universumturku

Konseptit

Kolme sisustuskonseptia

Olemme räätälöineet sinulle valmiiksi kolme upeaa sisustuskonseptia, Kööpenhamina, Tukholma ja Rooma. Konseptien väri- ja materiaalivalinnat luovat viimeistellyn tunnelman kotiisi.

Jokaisen sisustuskonseptin keittiöistä löytyvät korkealuokkaiset Mielen integroidut  kodinkoneet ja Oraksen hanat. Laadukkaat kiintokalusteet konsepteihin toimittaa Aran. Lattiat ovat Timberwisen lankkuparkettia. Kylpyhuonetiloissa on Grespanian laatat.

Tutustu konsepteihin. (Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä.)

Kööpenhamina

Kööpenhamina-sisustuskonseptin keittiökaapit ovat vaalean harmaat, työtasot kivikomposiittia, välitilana puhtaanvalkoinen lasi. Lattiat ovat Timberwisen harmaata tammilankkuparkettia. Seinät maalataan vaaleanharmaiksi. Kylpyhuoneen näyttävät seinälaatat ovat satiininhohtoiset valkoiset, lattiassa ja suihkun taustaseinässä on vaaleanharmaa laatoitus.

Kööpenhamina sisustus, kylpyhuone

Tukholma

Tukholma-sisustuskonseptin keittiökaapit ovat valkoiset, työtasot kivikomposiittia, välitilana maitokahvin värinen lasi. Lattiat ovat Timberwisen valkolakattua tammilankkuparkettia. Seinät maalataan kalkinväriseksi. Kylpyhuoneen näyttävät seinälaatat ovat satiininhohtoiset valkoiset, lattiassa ja suihkun taustaseinässä on hiekansävyinen laatoitus.

Tukholma sisustus, keittiö

Rooma

Rooma-sisustuskonseptin keittiökaapit ovat mustat, työtasot massiivitammea, välitila shampanjanvärinen. Lattiat ovat Timberwisen tammilankkuparkettia. Seinät maalataan valkoisella. Kylpyhuoneen näyttävät seinälaatat ovat satiininhohtoiset valkoiset, lattiassa ja suihkun taustaseinässä on antrasiitin harmaat laatat.

Rooma sisustus, kylpyhuone
Rooma sisustus, keittiö